Η Διοίκηση μας

Αξιότιμες κυρίες,

Αξιότιμοι κύριοι,

Η PAUL HARTMANN Hellas A.E. ιδρύθηκε το 2002 με έδρα τη Γλυφάδα, ως θυγατρική εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων HARTMANN.

Ο όμιλος HARTMANN καταλαμβάνει ηγετική θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ιατρικών ειδών και ειδών ατομικής υγιεινής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται εδώ και 200 χρόνια– κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά και έχει την έδρα της στο Heidenheim, ενισχύει την παγκόσμια παρουσία της με ιδιόκτητες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Η PAUL HARTMANN AG στο Heidenheim της Γερμανίας είναι η καρδιά του ομίλου. Κατατάσσεται στις παλαιότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της Γερμανίας και η ιστορία της φτάνει έως το έτος 1818, τότε που στη θέση της υπήρχε το υφαντουργείο του LudwigHartmann.

H PAUL HARTMANN Hellas A.E. μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων HARTMANN απευθύνεται στον χώρο της Υγείας και εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως στις εξής κατηγορίες προϊόντων:

  • Ακράτεια και Υγιεινή (πάνες και σλιπ ακράτειας, ειδικά επιθέματα ακράτειας, υποσέντονα ασθενών, ιατρική σειρά περιποίησης δέρματος, κ.ά.).

  • Θεραπεία τραυμάτων (επιθέματα παραδοσιακής και μοντέρνας τραυματολογίας, γαζοεπιδεσμικό υλικό, ταινίες στερέωσης, κ.ά.).

  • Πρόληψη κινδύνου (χειρουργικά πεδία μιας χρήσης, ιματισμός μιας χρήσης, γάντια εξεταστικά και χειρουργικά, κ.ά.).

  • Προσωπική φροντίδα (αυτοκόλλητα επιθέματα, πιεσόμετρα, θερμόμετρα, βαμβάκι, ροδέλες καθαρισμού προσώπου, μπατονέτες).
  • Απολύμανση (χεριών, δέρματος, επιφανειών, εργαλείων, εξοπλισμός).

Με αξιόπιστα προϊόντα στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της περιποίησης και της υγιεινής, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που επιλέγουν να την εμπιστευθούν, καθιστώντας το μπλε οβάλ εταιρικό σήμα εγγύηση ποιότητας.

Τα τελευταία χρόνια, από το 2002, γνωρίσατε και εμπιστευθήκατε την ελληνική θυγατρική του ομίλου PAUL HARTMANN Hellas A.E. και τα προϊόντα της και για αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα HARTMANN, καθώς και για παραγγελίες, προσφορές, τιμοκαταλόγους, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον συνεργάτη-προμηθευτή προϊόντων HARTMANN με τον οποίο συνεργάζεστε.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε συνεχώς στην εταιρεία και τα προϊόντα μας.

 

Για την PAUL HARTMANN Hellas A.E.

Με εκτίμηση,

Δρ Πάνος Κορωνάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος