Τρόποι πληρωμής

Α) Πληρωμή μέσω Κάρτας:

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένη κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "………………." της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2 €).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους άλλους τρόπους πληρωμής, ήτοι πληρωμή μέσω κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Ο πελάτης δύναται να προεξοφλήσει την παραγγελία του στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς που συνεργάζεται η Εταιρία:

IBAN: GR47 0172 5070 0055 0710 0528 687

Μετά την κατάθεση και προς διευκόλυνση και επιτάχυνση της διαδικασίας, ο χρήστης θα στείλει στην Εταιρία το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο hartmann@mosxos.com , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, η Εταιρια θα δρομολογήσει την παραγγελία.