Η τεχνογνωσία μας

Η οικογένεια της HARTMANN καινοτομεί στον χώρο των προϊόντων υγείας και υγιεινής από το 1818, σχεδιάζοντας καινοτόμες λύσεις εδώ και σχεδόν 200 χρόνια. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της εταιρείας μας.

Σήμερα, το σύνολο της επιχείρησης απαρτίζεται από:

 

 

Διαχείριση Ακράτειας

Τα προϊόντα ακράτειας διατίθενται σε διακριτικές συσκευασίες και εξυπηρετούν κάθε μορφής ακράτεια, βοηθώντας τους δραστήριους ασθενείς χωρίς προβλήματα κινητικότητας να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και τους κλινήρεις να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους. Τα ασφαλή και φιλικά προς το δέρμα προϊόντα μας προσφέρουν άνεση και είναι εύκολα στη χρήση. 

Διαχείριση τραυμάτων

Οι λύσεις περιποίησης τραυμάτων της HARTMANN προσφέρουν σε επαγγελματίες υγείας και ασθενείς αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα ταχείας επούλωσης που συνδυάζουν την κλινική αποτελεσματικότητα με την άνεση. Όλα τα προϊόντα της σειράς διαχείρισης τραυμάτων, από τα πιο απλά έως τα πλέον εξελιγμένα, έχουν σχεδιαστεί κατά τρόπο που να εξασφαλίζουν ευελιξία σε τιμές που συμφέρουν. 

Αντισηψία και Απολύμανση

Η HARTMANN παράγει περισσότερα από 400 προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού χεριών και επιφανειών, φροντίδας του δέρματος και αντισηψίας. Επίσης, προμηθεύει με υλικό μονάδες υγείας και άλλους κλάδους όπου η τήρηση αυστηρών προτύπων υγιεινής είναι επιτακτική, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές που συμβάλλουν στην εμπέδωση της σημασίας της υγιεινής.